Eindelijk nog eens een overwinning, da's geleden van de laatste wedstrijd van vorig jaar. Op de overwinning is nochtans niets aan te merken, Molenkring was vandaag de betere, toch zeker in de tweede helft. In de eerste helft kon het nog alle kanten uit. Na vijf minuten claimen de bezoekers een strafschop, maar de ref fluit niet. De thuisploeg is meteen gewaarschuwd. Via schoten van Nic Vandingenen kunnen ze enkele malen dreigen. Bart Lipinski komt nog het dichtst bij de openingstreffer, maar zijn schot door een bos van spelers wordt van de lijn gekeerd. De bezoekers laten zich niet doen en zijn ook nog enkele malen gevaarlijk. De kruising en doelman Steven Geudens zorgen ervoor dat het bij de rust nog 0-0 is. In de beginfase van de tweede helft trekt Molenkring het laken naar zich toe en een doelpunt hangt in de lucht. Na ongeveer een uur spelen kan één van de uitblinkers van de wedstrijd scoren. Bij een perfecte hoekschop trapt Krien Huybrechts de 1-0 tegen de netten. Enkele minuten later gaat een vluchtschot van Ronny Van de Water over en dan krijgen we de mooiste combinatie van de wedstrijd te zien. De bal wordt mooi in één tijd rond gespeeld en dan trekt Krien Huybrechts de bal voor doel. Nic Vandingenen is goed gevolgd en kan dan ook gemakkelijk de 2-0 scoren. In het resterende halfuur kunnen Sven Leemans en Nic Vandingenen nog gevaarlijk uithalen, maar hun schoten gaan over. Westmalle probeert nog iets terug te doen, maar kunnen niet meer voor echt doelgevaar zorgen. Match gespeeld en die drie punten zijn meer dan welkom!